Loodgieter Haarlem?

Of u nu een rioolprobleem hebt in Haarlemmerhout, Bosch en Vaart of in de Koninginnebuurt: Bij Afvoercheck staan wij voor snelle, professionele en betrouwbare service als het gaat om riool- en afvoerproblemen in Haarlem. Onze loodgieter diensten zijn speciaal ontworpen om zowel particulieren als bedrijven de beste oplossingen te bieden voor alle soorten verstoppingen. We begrijpen dat problemen met uw riool of afvoer dringend zijn en daarom zijn we 24/7 bereikbaar. Meld nu uw verstopping of sluit direct een reinigings- of servicecontract af

Loodgieter Haarlem

Reinigingscontract

350Per 2 jaar
 • Verstoppingen voorkomen door elke 2 jaar preventief te laten reinigen
 • Periodieke controle van al uw leidingen.
 • 2 jaar garantie op eventuele verstoppingen.

Servicecontract

185Per jaar
 • Met ons servicecontract wordt elke verstopping kosteloos verholpen. Kom niet voor verrassingen te staan, kies voor het Afvoercheck Servicecontract
 • Voor al uw verstoppingen in en om uw woning.
 • 24/7 service inclusief voorrij- en arbeidskosten.

Vast tarief

269Eenmalig
 • Uw verstopping laten verhelpen door professionals voor een vaste lag prijs. Geen extra kosten of nacalculatie
 • Ontstoppen zonder vast contract, inclusief 6 maanden garantie.
 • Voordelig vast tarief.

Waarom een loodgieter van Afvoercheck in Haarlem?

Ervaren en gediplomeerde loodgieters: Onze loodgieters hebben jarenlange ervaring en zijn volledig gediplomeerd. Ze gebruiken de nieuwste technologieën en methoden om uw probleem snel en efficiënt op te lossen. Of het nu gaat om een kleine verstopping of een groot rioolprobleem, wij hebben de kennis en middelen om u te helpen.

Transparante tarieven: Bij Afvoercheck houden we van duidelijkheid. Daarom werken we met vaste tarieven zonder verborgen kosten. Voordat onze loodgieters beginnen, weet u precies waar u aan toe bent. Geen verrassingen achteraf!

24/7 Service: Riool- en afvoerproblemen wachten niet tot het u uitkomt. Daarom zijn onze loodgieters altijd beschikbaar, dag en nacht. Of het nu weekend, een feestdag of midden in de nacht is, wij staan voor u klaar.

Wilt u geen service- of reinigingscontract en toch direct ontstoppingsservice in Haarlem? Dat kan! Laat dan uw verstopping verhelpen door Afvoercheck voor een eenmalig vast tarief. Wij werken volgens het principe van No Cure, No Pay – u betaalt pas achteraf, nadat de verstopping naar tevredenheid is verholpen.

Waarmee kan onze loodgieter in Haarlem u helpen?

Ontstoppen van riolen en afvoeren: Heeft u last van een verstopte afvoer in uw keuken, badkamer of toilet? Onze loodgieters kunnen elke verstopping snel en efficiënt verhelpen. Met onze moderne apparatuur en effectieve methoden zorgen we ervoor dat uw afvoer weer perfect functioneert.

Reinigingscontracten: Preventief onderhoud kan veel problemen voorkomen. Met onze reinigingscontracten zorgen wij ervoor dat uw riolen en afvoeren regelmatig worden gecontroleerd en gereinigd. Dit verkleint de kans op verstoppingen en zorgt voor een langere levensduur van uw leidingen.

Servicecontracten: Voor wie totale gemoedsrust wil, bieden we uitgebreide servicecontracten. Dit betekent dat wij periodiek langskomen voor onderhoud en controle. Mocht er toch een probleem ontstaan, dan bent u verzekerd van snelle hulp zonder extra kosten.

Bij Afvoercheck staat klanttevredenheid voorop

Bij Afvoercheck hechten we veel waarde aan klanttevredenheid. We streven ernaar om elke klant een uitstekende ervaring te bieden. Dit doen we door:

 • Snelle reactietijd: Wij begrijpen dat u snel geholpen wilt worden. Daarom zorgen wij ervoor dat onze loodgieters zo snel mogelijk bij u op de stoep staan. Met een goed uitgeruste wagenpark en ervaren team kunnen wij direct aan de slag.
 • Deskundig advies: Onze loodgieters geven niet alleen een oplossing voor uw huidige probleem, maar ook advies om toekomstige problemen te voorkomen. We denken met u mee en geven tips over onderhoud en preventie.

Contact en bereikbaarheid

Heeft u dringend een loodgieter nodig of wilt u meer informatie over onze service- of reinigingscontracten? Neem dan direct contact met ons op. Onze vriendelijke en professionele klantenservice staat u graag te woord en plant indien gewenst direct een afspraak voor u in.

Afvoercheck – Uw betrouwbare partner in Haarlem

Laat verstoppingen en rioolproblemen uw leven niet beheersen. Kies voor de snelle en betrouwbare service van Afvoercheck. Met onze ervaren loodgieters, transparante tarieven en 24/7 beschikbaarheid bieden wij de beste oplossingen voor al uw loodgietersbehoeften. Overweeg een servicecontract voor volledige gemoedsrust en voorkom toekomstige problemen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de voordelen van onze professionele aanpak.

Voorkom rioolproblemen met een servicecontract bij Afvoercheck!

Bij Afvoercheck kunt u met een servicecontract 24/7 rekenen op snelle en professionele ontstoppingsservice. Onze servicemedewerkers en deskundige monteurs zijn gespecialiseerd in het snel en effectief oplossen van rioolproblemen.

Rioolspecialist Afvoercheck

Wilt u deze intensieve klus liever niet zelf opknappen?

Alleen maar voordelen met een servicecontract

Met afvoeren in en rond uw huis, zoals die van de wasmachine, vaatwasser, wastafel, douche, bad, gootsteen en regenpijpen, is een verstopping snel gebeurd. Dan is het fijn wanneer u een telefoonnummer heeft, dat u 24/7 kunt bellen bij rioolproblemen. Sluit u een servicecontract af bij Afvoercheck, dan kunt u voor een vast bedrag per jaar, kwartaal of maand altijd rekenen op snelle ontstoppingsservice.

 • 24 uur per dag, 7 dagen per week en ook op zon- feestdagen
 • Deskundige monteurs, professionele apparatuur en materialen
 • Geen voorrijkosten
 • Geen arbeidsloon
 • Geen kosten voor klein materiaal (zoals sifons en rubbertjes)
 • Tegen vaste lage prijs
 • Verschillende betalingsmogelijkheden
 • Actief in heel Nederland, dus altijd in de buurt