In de uitzending van het tv-programma Rambam  van afgelopen donderdag 19 januari werd er aandacht besteed aan de vervuiling van de loodgietersbranche. Voor een simpel klusje als de WC ontstoppen liepen de bedragen op tot meer dan €500! Bovendien bleek één bedrijf voor dezelfde klus, twee totaal verschillende bedragen te hanteren. De oorzaak zijn vaak opdrachtgevers (leadbedrijven) die klanten doorverkopen aan ZZP’ers en daar vaak torenhoge bemiddelingskosten rekenen. Die bemiddelingskosten worden vervolgen doorberekend in de voorrijkosten en daar draait de klant dus voor op. Maar hoe weet u nou of de prijs die uw loodgieter voor u berekent, betrouwbaar is?

Bij Afvoercheck loopt u geen risico! Wij bieden namelijk een landelijke service met twee jaar garantie voor een vast bedrag. Bij het afsluiten van het servicecontract betaalt u eenmalig €265, waarna uw afvoeren in uw hele huis worden gecontroleerd en eventuele verstoppingen direct worden opgelost. Het maakt niet uit hoe lang en hoe vaak onze monteurs bij u aan het werk zijn, uw contract geeft u namelijk twee jaar garantie waarmee eventuele tussentijdse probleem kosteloos, dus ook zonder voorrijkosten, voor u opgelost worden. Afvoercheck werkt bovendien nooit met ZZP’ers, maar uitsluitend met VCA- gecertificeerde medewerkers die bij ons in dienst zijn. Op deze manier bent u verzekerd van een betrouwbare service en komt u niet voor onverwachte hoge (voorrij)kosten te staan. Tot slot betaalt u uw servicecontract altijd achteraf en per factuur.

Benieuwd geworden naar hoe bont de andere loodgieters het bij Rambam hebben gemaakt? Kijk de uitzending hier terug

Mocht u toch nog vragen hebben na aanleiding van de uitzending van Rambam, kunt u tijdens kantooruren altijd gratis contact met ons opnemen via 088 0223444

Kijk ook eens opopiness voor de meningen van onze klanten over Afvoercheck.

Klikhier voor reviews bij Google.