Riolering of afvoer verstopt? Bel Ontstoppingsbedrijf Afvoercheck!

Niets zo vervelend als een verstopte afvoer of riolering. Het water spoelt niet weg. Het stinkt in huis. Het belemmert je in de dagelijkse gang van zaken. Je kunt het proberen zelf op te lossen maar het ontstoppen van rioleringen en afvoeren is een vieze en specialistische klus. Het kan dan ook effectiever zijn om een rioleringsbedrijf, ontstoppingsbedrijf of loodgieter in te schakelen. Afvoercheck is dan de beste keuze. Afvoercheck is een ontstoppingsbedrijf dat door heel Nederland werkt tegen messcherpe tarieven en een veelzijdige dienstverlening.

  • Heel Nederland
  • Scherpe tarieven
  • Veelzijdige dienstverlening
  • Uitstekende staat van dienst

Zoekt u een loodgieter, rioleringsbedrijf of een ontstoppingsbedrijf? Bel dan Afvoercheck!

Ontstoppingsbedrijf Afvoercheck werkt nationaal. Afvoercheck verzorgt reinigingen, ontstoppingen en onderhoud aan afvoeren en rioleringen van woningen door heel Nederland. Afvoercheck bestaat sinds 2015 en heeft een uitstekende staat van dienst wat blijkt uit de hoge score in Google Reviews en reviewplatform Opiness. Met Afvoercheck bent u verzekerd van een snelle ontstopping van uw verstopte riolering of afvoeren tegen messcherpe tarieven.

AFVOERLEIDINGEN REINIGEN?
Kies voor onze periodieke controle. Inclusief voorrij- en arbeidskosten.
AFVOERCHECK SERVICECONTRACT?
24/7 service inclusief voorrij- en arbeidskosten.
RIOOL NU ONTSTOPPEN?
Vast tarief, inclusief 6 mnd garantie, voorrij- en arbeidskosten.

Afvoercheck, een specialist in het ontstoppen van afvoeren en rioleringen!

Ontstoppingsbedrijf Afvoercheck werkt alleen met de beste professionals, het beste gereedschap en op basis van de beste tarieven. Uw verstopte rioleringen en afvoeren ontstoppen we zelfs op basis van No Cure No Pay tegen een vast laag en tarief. De voorrijkosten en arbeidskosten zijn hier uiteraard bij inbegrepen.

Zet Afvoercheck gerust ook in voor preventief onderhoud en reiniging van uw afvoeren en riolering

Ook kunt u Afvoercheck inzetten als vast onderhoudsdienst en reinigingsdienst voor uw afvoeren en rioleringen in en onder uw woning. Afvoercheck werkt daarbij tegen gunstige abonnement tarieven en heldere voorwaarden. Waarom u dat zou doen? Uiteraard is het zo dat uw gemeente het riool regelmatig controleert echter beperkt ze zich enkel tot het openbare riool. De riolering en afvoeren van uw huis zijn echter uw eigendom en daarom uw eigen verantwoording. Gezien er per gezin in Nederland jaarlijks ca zo’n 250.000 liter vervuild water door de riolering stroomt ligt een verstopping altijd op de loer.

afvoercheck ontstoppingsbedrijf riolering verstopte afvoer
AFVOERLEIDINGEN REINIGEN?
Kies voor onze periodieke controle. Inclusief voorrij- en arbeidskosten.
AFVOERCHECK SERVICECONTRACT?
24/7 service inclusief voorrij- en arbeidskosten.
RIOOL NU ONTSTOPPEN?
Vast tarief, inclusief 6 mnd garantie, voorrij- en arbeidskosten.

Hoe komt u in contact met Afvoercheck?

Onze medewerkers zitten 24 uur per dag voor u klaar om u telefonisch te helpen met uw verstopte afvoeren en rioleringen.

  • Het telefoonnummer is 088-0223444.
  • U kunt uw verstopte afvoeren digitaal ook direct aanmelden via het aanmeldformulier
  • Voor algemene informatie kunt u zich tevens wenden tot ons algemene contactformulier op, deze wordt zsm door ons behandeld.
afvoercheck riolering afvoer verstopt ontstoppingsbedrijf