Riool ontstoppen Haarlem?

Een verstopt riool kan in korte tijd voor grote problemen zorgen. Het is daarom belangrijk om zo snel mogelijk uw riool in Haarlem te laten ontstoppen. Met een servicecontract bij Afvoercheck kunt u 24/7 rekenen op vlotte en professionele ontstoppingsservice. Onze servicemedewerkers en deskundige monteurs zijn gespecialiseerd in het snel en effectief oplossen van rioolproblemen. Of u nu kiest voor een service- of reinigingscontract, of direct uw riool in Haarlem laat ontstoppen, u weet vooraf de kosten. Geen verrassingen achteraf zoals arbeidsloon en kleinmateriaal; alles zit gewoon bij het ontstoppen van het riool in. Meld nu uw verstopping of sluit direct een reinigings- of servicecontract af.

Riool ontstoppen Haarlem

Reinigingscontract

350Per 2 jaar
 • Verstoppingen voorkomen door elke 2 jaar preventief te laten reinigen
 • Periodieke controle van al uw leidingen.
 • 2 jaar garantie op eventuele verstoppingen.

Servicecontract

185Per jaar
 • Met ons servicecontract wordt elke verstopping kosteloos verholpen. Kom niet voor verrassingen te staan, kies voor het Afvoercheck Servicecontract
 • Voor al uw verstoppingen in en om uw woning.
 • 24/7 service inclusief voorrij- en arbeidskosten.

Vast tarief

269Eenmalig
 • Uw verstopping laten verhelpen door professionals voor een vaste lag prijs. Geen extra kosten of nacalculatie
 • Ontstoppen zonder vast contract, inclusief 6 maanden garantie.
 • Voordelig vast tarief.

24/7 Bereikbaar voor ontstoppingen in Haarlem

Rioolproblemen komen vaak op onverwachte momenten voor. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar voor verstoppingen in Haarlem, ook als u (nog) geen servicecontract heeft. Onze specialisten staan paraat om uw riool te ontstoppen, of het nu overdag, in de avond, in het weekend of op een feestdag is. Omdat wij weten dat klanten in een hectische situatie zitten, zijn wij zo transparant mogelijk in de kosten en wat wij bieden.

De mogelijkheden in het kort:

 • Servicecontract: voor een voordelig vast tarief per jaar altijd snelle ontstoppingsservice. Gaat in na 30 dagen. Heeft u een verstopping en wilt u gelijk geholpen worden? Geen probleem! Wij berekenen dan eenmalig de voorrijkosten samen met het jaartarief.
 • Reinigingscontract: periodieke reinigingsservice, waarmee wij de kans op rioolproblemen minimaliseren.

Naast bovenstaande opties bieden wij ook een optie om uw verstopping te laten verhelpen tegen een vast laag tarief met 6 maanden garantie.

Altijd duidelijkheid vooraf

Bij Afvoercheck hanteren we een heldere aanpak. Welke van de mogelijkheden u ook kiest, er zijn geen verborgen kosten. We werken met een vast tarief per jaar/periode of per ontstopping waar alles bij inbegrepen is, van voorrijkosten tot arbeidsloon en klein materiaal.

Alleen maar voordelen met een servicecontract

Met afvoeren in en rond uw huis, zoals die van de wasmachine, vaatwasser, wastafel, douche, bad, gootsteen en regenpijpen, is een verstopping snel gebeurd, met stankoverlast tot gevolg. Dan is het fijn wanneer u een telefoonnummer heeft, dat u 24/7 kunt bellen bij rioolproblemen. Sluit u een servicecontract af bij Afvoercheck, dan kunt u voor een vast bedrag per jaar, kwartaal of maand altijd rekenen op snelle ontstoppingsservice.

Waarom een servicecontract?

 • 24/7 bereikbaar: u heeft altijd het voordel van snelle en vakkundige hulp. Ook op zon- feestdagen kunt u rekenen op ontstoppingsservice in Haarlem binnen 24 uur.
 • Vast tarief per maand, kwartaal of jaar; verschillende betalingsmogelijkheden voor particulier en een zakelijk bedrijf aan huis.
 • Flexibiliteit: na het eerste jaar maandelijks opzegbaar.
 • Geen voorrijkosten, geen arbeidsloon, geen klein materiaal kosten, geen graafwerkzaamheden kosten, geen kosten voor een camera inspectie.

Meld u aan voor een servicecontract.

Voorkom rioolproblemen met periodiek onderhoud

Bij Afvoercheck geloven we in preventief handelen. Voorkom rioolproblemen met periodieke controles en regelmatige reiniging van uw afvoerleidingen. Het reinigingscontract is voor minimaal 2 jaar en direct na aanmelding nemen we contact op om de eerste algehele Afvoercheck in te plannen. Tijdens deze en de tweejarige controles inspecteren onze ervaren vakmensen uw riolering grondig met geavanceerde camera-apparatuur. Zo sporen we vroegtijdig problemen op, zoals wortels en vetresten, en voorkomen we vervelende verstoppingen.

Mocht er tussen de periodieke onderhoudsbeurten toch een verstopping optreden, lossen we die kosteloos voor u op. U betaalt ook geen voorrijkosten, arbeidskosten of kosten voor klein materiaal zoals sifons en rubbertjes.

Direct uw afvoer laten ontstoppen

Wilt u geen service- of reinigingscontract en toch direct ontstoppingsservice in Haarlem? Dat kan! Laat dan uw verstopping verhelpen door Afvoercheck voor een eenmalig vast tarief.
Wij werken volgens het principe van No Cure, No Pay – u betaalt pas achteraf, nadat de verstopping naar tevredenheid is verholpen.

Waarom kiezen voor Afvoercheck in Haarlem?

 • Deskundige ontstoppingsdienst: Onze specialisten zijn getraind en ervaren in het ontstoppen van uw riolering.
 • 24/7 Bereikbaarheid: Altijd beschikbaar om uw rioolproblemen snel op te lossen.
 • Transparante tarieven: Geen verrassingen achteraf, wij hanteren een vast tarief en komen naar Haarlem zonder extra kosten.
 • Preventief onderhoud: Voorkom problemen met periodieke controles en reiniging van uw afvoerleidingen.

Deskundige ontstoppingsdienst in Haarlem

Afvoercheck is gespecialiseerd in het snel en vakkundig verhelpen van verstoppingen in heel Nederland, dus ook in Haarlem. Met onze transparante aanpak zijn we het snelst groeiende ontstoppingsbedrijf van Nederland. Onze deskundige monteurs staan garant voor kwaliteit en gebruiken uitsluitend de nieuwste technieken en professionele apparatuur om uw verstopping te verhelpen. Wij denken graag met u mee om ervoor te zorgen dat de afvoerleidingen in en om uw huis goed functioneren, nu en in de toekomst. Bij Afvoercheck kunt u altijd rekenen op service en kwaliteit.

Riool ontstoppen in Haarlem? Bel Afvoercheck

Laat Afvoercheck u helpen door het oplossen van rioolproblemen in Haarlem. Op het telefoonnummer 088-0223444 staan wij voor u klaar om uw verstoppingsproblemen te verhelpen. U kunt ook direct op onze website een reinigings- of servicecontract aanvragen. Vertrouw op onze transparante en betrouwbare service, en zeg vaarwel tegen die vervelende rioolproblemen!

Voorkom rioolproblemen met een servicecontract bij Afvoercheck!

Bij Afvoercheck kunt u met een servicecontract 24/7 rekenen op snelle en professionele ontstoppingsservice. Onze servicemedewerkers en deskundige monteurs zijn gespecialiseerd in het snel en effectief oplossen van rioolproblemen.

Rioolspecialist Afvoercheck

Wilt u deze intensieve klus liever niet zelf opknappen?

Alleen maar voordelen met een servicecontract

Met afvoeren in en rond uw huis, zoals die van de wasmachine, vaatwasser, wastafel, douche, bad, gootsteen en regenpijpen, is een verstopping snel gebeurd. Dan is het fijn wanneer u een telefoonnummer heeft, dat u 24/7 kunt bellen bij rioolproblemen. Sluit u een servicecontract af bij Afvoercheck, dan kunt u voor een vast bedrag per jaar, kwartaal of maand altijd rekenen op snelle ontstoppingsservice.

 • 24 uur per dag, 7 dagen per week en ook op zon- feestdagen
 • Deskundige monteurs, professionele apparatuur en materialen
 • Geen voorrijkosten
 • Geen arbeidsloon
 • Geen kosten voor klein materiaal (zoals sifons en rubbertjes)
 • Tegen vaste lage prijs
 • Verschillende betalingsmogelijkheden
 • Actief in heel Nederland, dus altijd in de buurt