Verhelpen van verstoppingen

Afvoercheck is gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Dankzij onze transparante aanpak zijn wij het snelst groeiende ontstoppingsbedrijf van Nederland en met ons team kunnen wij u dan ook door heel Nederland van dienst zijn.

Professioneel, deskundig en ervaren

Afvoercheck staat voor kwaliteit. Daarom werken we uitsluitend met zorgvuldig gescreende vakmensen, de nieuwste technieken en professionele apparatuur. Onze deskundige monteurs verhelpen uw verstopping snel en vakkundig. De monteur komt ter plaatse in een volledig uitgeruste bus met professionele apparatuur en materialen, zodat we elk type verstopping voor u kunnen oplossen.

Vanzelfsprekend maken we alléén gebruik van milieuvriendelijke materialen.

De focus op service & kwaliteit

Iedere woonsituatie is anders. Vanuit onze expertise denken wij graag met u mee om te zorgen dat de afvoerleidingen in en om uw huis goed functioneren. Nu en in de toekomst. U kunt altijd op Afvoercheck rekenen. Service en kwaliteit zijn de speerpunten van ons bedrijf. Daarom werken we uitsluitend met deskundige monteurs, de nieuwste technieken en professionele apparatuur.

Onafhankelijke specialist

Als huiseigenaar bent u verantwoordelijk voor het gehele systeem van afvoerleidingen en rioleringen op uw eigen grondgebied. Afvoercheck kan u daarbij ontzorgen. Want niets is vervelender dan wanneer een gootsteen of, zelfs nog erger, uw toilet niet goed doorloopt. Uw riolering is aangesloten op het gemeente riool. Veel mensen denken dan ook dat als er iets niet goed is met het riool dat dit de verantwoordelijkheid is van de gemeente. Dit is echter niet het geval. Tot aan de aansluiting van de gemeente bent u zelf verantwoordelijk voor het riool. Afvoercheck kan daarbij u van dienst zijn. Afvoercheck werkt dus niet in opdracht van de gemeente maar werkt puur op uw eigen perceel.

Reviews

Lees de ervaringen van duizenden andere klanten op de onafhankelijke beoordelingssite Opiness en Google Reviews.