Voor wie?

VOOR WIE?

VOOR ELKE HUISEIGENAAR!

Bijna iedere huiseigenaar of verhuurder heeft wel eens met een verstopte afvoer te maken. Wacht niet met onderhoud tot het eigenlijk al te laat is. De herstelkosten zijn dan vaak hoger dan de kosten van regelmatig onderhoud.

VOOR IEDERE WOONSITUATIE

  • Oud huis? Zorg dat u niet voor verrassingen komt te staan.
  • Net verhuisd? Zorg ervoor dat de leidingen vrij zijn van afval van vorige bewoners. Word niet verrast door verborgen gebreken!
  • Huis verkopen? Een goed onderhouden woning behoudt haar waarde beter. Voorkom daarom achterstallig onderhoud aan de afvoerleidingen.
  • Nieuwbouwwoning? Laat checken of er geen gruis, verf of ander bouwafval in de leidingen is achtergebleven.
  • Appartement? Voorkom verstoppingen! Het verhelpen van verstoppingen in bovenwoningen is een lastige en dure klus.

KOM NIET VOOR VERRASSINGEN TE STAAN, KIES VOOR EEN AFVOERCHECK SERVICECONTRACT

Een verstopping komt altijd op een ongelukkig moment.
Een toilet dat overstroomt met Kerst, een verstopte gootsteen precies wanneer u ‘s-avonds visite verwacht, verstopte regenpijpen tijdens een enorme bui of een douche die blank staat als gevolg van een verstopte afvoer (net voordat u naar een afspraak moet, u zult het altijd zien).

Op veel plekken in en rond uw woning bevinden zich afvoeren, denk bijvoorbeeld aan de afvoer van uw wasmachine, vaatwasser, wastafel, douche, bad, gootsteen, maar bijvoorbeeld ook de afwatering via de regenpijpen of de putten in de tuin. Elke afvoer kan verstopt raken, met alle gevolgen van dien (stankoverlast, waterschade, etc).

Dan is het bijzonder fijn te kunnen vertrouwen op de 24-uurs service van het snelst groeiende ontstoppingsbedrijf van Nederland.

Dankzij ons uitgebreide en betaalbare servicecontract bent u gegarandeerd van snelle en deskundige hulp. Onze monteurs staan altijd voor u paraat: 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ook op zon- en feestdagen kunt u bij ons terecht en verhelpen wij uw verstopping.

Als u een verstopping heeft: geen paniek, pak de telefoon en bel onze servicelijn, te bereiken op 088 – 022 34 44

Aanmelden voor Afvoercheck servicecontract!

Wilt u de garantie van goed functionerende afvoerleidingen zonder verstoppingen? Meld u dan nu aan bij Afvoercheck!

Aanmelden voor Afvoercheck reiniging!

Wilt u liever uw rioolverstopping door ons laten verhelpen tegen een vast tarief, klik dan op de knop hieronder!

Verstopping verhelpen tegen vast tarief!