GEPRUTTEL IN DE KEUKEN

EEN VOOR DE HAND LIGGENDE OPLOSSING

In een vrij nieuwe woonwijk van Rotterdam woont Els van der Weerden met haar partner in een eengezinswoning. Al jaren wonen ze er met veel plezier, maar niet helemaal zonder slag of stoot. Regelmatig pruttelde de gootsteen van de keuken, het borrelde en het water liep langzaam weg. Erg vervelend. Totdat de oplossing plots vlak voor de deur stond. Een aardige jongeman die vertelde over Afvoercheck en Els besloot, samen met haar man, een abonnement te nemen. Wij vroegen Els naar haar ervaringen:

”Om de zoveel tijd was het wel weer raak: de gootsteen in de keuken liep niet goed door. Het pruttelde en borrelde in de gootsteen en het water liep langzaam weg. We gingen zelf aan de slag met een ontstopper en wat ontstoppingsmiddelen en dan was het vaak wel weer goed. Maar dat duurde nooit lang. Op een middag, in de zomer van 2013, stond er een leuke knul voor de deur. Hij vertelde over Afvoercheck en ik was meteen enthousiast! Ook over de prijs was ik erg tevreden. Dus ik besloot een abonnement te nemen.

Michael, de monteur, kon snel komen en heeft het huis echt van top tot teen schoongespoeld. Zelfs de leidingen onder het huis, tot aan de straat werden aangepakt. Michael was erg vriendelijk en heeft alles netjes achtergelaten. Wat ik heel fijn vind aan Afvoercheck is de regeling die ze aanbieden. Je neemt een abonnement voor twee jaar. Ze komen dan één keer alle afvoerleidingen checken, maar bieden tussentijds ook gratis hulp. Geen last van voorrijkosten en ze staan snel op de stoep. Een hele geruststelling.”