Wie zijn wij

WIE ZIJN WIJ

Voor preventief onderhoud van alle afvoerleidingen in en om je huis ben je bij Afvoercheck aan het juiste adres. Wij controleren en reinigen de leidingen tweejaarlijks. Eventuele tussentijdse verstoppingen lossen wij kosteloos voor je op.

PROFESSIONEEL

Afvoercheck staat voor kwaliteit. Daarom werken we uitsluitend met zorgvuldig gescreende vakmensen, de nieuwste technieken en professionele apparatuur. Ons team bestaat stuk voor stuk uit enthousiaste mensen die hun vak verstaan. We maken geen gebruik van chemische reinigingsmiddelen.

SERVICEGERICHT

Iedere woonsituatie is anders. Vanuit onze expertise denken we graag met je mee om te zorgen dat de afvoerleidingen in en om jouw huis goed functioneren. Nu en in de toekomst. Je kunt altijd op Afvoercheck rekenen. Ook tussen de tweejaarlijkse afvoercheck’s in.

IN HEEL NEDERLAND

Onze vakbekwame medewerkers laten je nooit lang wachten. Wij werken namelijk in heel Nederland. Dus ook bij jou in de buurt.

GEEN SAMENWERKING MET DE GEMEENTE

Als huiseigenaar ben je verantwoordelijk voor het gehele systeem van afvoerleidingen en rioleringen op je eigen grondgebied. Afvoercheck kan je daarbij ontzorgen. Want niets is vervelender dan wanneer een gootsteen of, zelfs nog erger, je toilet niet goed doorloopt. Je riolering is aangesloten op het gemeente riool. Veel mensen denken dan ook dat als er iets niet goed is met het riool dat dit de verantwoordelijkheid is van de gemeente. Dit is echter niet het geval. Tot aan de aansluiting van de gemeente ben je zelf verantwoordelijk voor het riool. Afvoercheck kan daarbij jou van dienst zijn. Afvoercheck werkt dus niet samen of met de gemeente maar werkt puur op je eigen perceel.

Gegarandeerd goed functionerende afvoerleidingen zonder verstoppingen? Meld je nu aan bij Afvoercheck.

Aanmelden voor Afvoercheck reiniging!

Wil je liever je rioolverstopping door ons laten verhelpen tegen een vast tarief, klik dan op de knop hieronder.

Verstopping verhelpen tegen vast tarief!