Wie zijn wij

WIE ZIJN WIJ

Afvoercheck is gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Dankzij onze transparante aanpak zijn we het snelst groeiende ontstoppingsbedrijf van Nederland.

PROFESSIONEEL, DESKUNDIG EN ERVAREN

Afvoercheck staat voor kwaliteit. Daarom werken we uitsluitend met zorgvuldig gescreende vakmensen, de nieuwste technieken en professionele apparatuur. Onze deskundige monteurs verhelpen uw verstopping snel en vakkundig. De monteur komt ter plaatse in een volledig uitgeruste bus met professionele apparatuur en materialen, zodat we elk type verstopping voor u kunnen oplossen.

Vanzelfsprekend maken we alléén gebruik van milieuvriendelijke materialen.

FOCUS OP SERVICE EN KWALITEIT

Iedere woonsituatie is anders. Vanuit onze expertise denken we graag met u mee om te zorgen dat de afvoerleidingen in en om uw huis goed functioneren. Nu en in de toekomst. U kunt altijd op Afvoercheck rekenen. Service en kwaliteit zijn de speerpunten van ons bedrijf. Daarom werken we uitsluitend met deskundige monteurs, de nieuwste technieken en professionele apparatuur. Om onze focus op service en kwaliteit verder kracht bij te zetten is Afvoercheck ISO9001 gecertificeerd.

IN HEEL NEDERLAND

Onze vakbekwame medewerkers laten u nooit lang wachten. Wij werken namelijk in heel Nederland. Dus ook bij u in de buurt.

GEEN SAMENWERKING MET DE GEMEENTE

Als huiseigenaar bent u verantwoordelijk voor het gehele systeem van afvoerleidingen en rioleringen op uw eigen grondgebied. Afvoercheck kan u daarbij ontzorgen. Want niets is vervelender dan wanneer een gootsteen of, zelfs nog erger, uw toilet niet goed doorloopt. Uw riolering is aangesloten op het gemeente riool. Veel mensen denken dan ook dat als er iets niet goed is met het riool dat dit de verantwoordelijkheid is van de gemeente. Dit is echter niet het geval. Tot aan de aansluiting van de gemeente bent u zelf verantwoordelijk voor het riool. Afvoercheck kan daarbij u van dienst zijn. Afvoercheck werkt dus niet samen of met de gemeente maar werkt puur op je eigen perceel.

WIE GINGEN U VOOR?

Lees de ervaringen van duizenden andere klanten op de onafhankelijke beoordelingssite Opiness en Google Reviews.

Kom niet voor verrassingen te staan, kies voor Afvoercheck Servicecontract

Aanmelden voor Afvoercheck servicecontract!

Gegarandeerd goed functionerende afvoerleidingen zonder verstoppingen? Meld u nu aan bij Afvoercheck reiniging.

Aanmelden voor Afvoercheck reiniging!

Wilt u liever uw rioolverstopping door ons laten verhelpen tegen een vast tarief, klik dan op de knop hieronder.

Verstopping verhelpen tegen vast tarief!