AFVOERCHECK, dé specialist in ontstoppen van verstopte afvoeren!

Google Beoordelingen
js_loader
RIOOL NU ONTSTOPPEN?
Vast tarief, inclusief 6 mnd garantie, voorrij- en arbeidskosten.
AFVOERCHECK SERVICECONTRACT?
24/7 service inclusief voorrij- en arbeidskosten.
AFVOERLEIDINGEN REINIGEN?
Kies voor onze periodieke controle. Inclusief voorrij- en arbeidskosten.

AFVOERCHECK, dé specialist in het ontstoppen van afvoerleidingen!

Google Beoordelingen
js_loader
RIOOL NU ONTSTOPPEN?
Vast tarief, inclusief 6 mnd garantie, voorrij- en arbeidskosten.
AFVOERCHECK SERVICECONTRACT?
24/7 service inclusief voorrij- en arbeidskosten.
AFVOERLEIDINGEN REINIGEN?
Kies voor onze periodieke controle. Inclusief voorrij- en arbeidskosten.

WIE ZIJN WIJ

Afvoercheck is gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Dankzij onze transparante aanpak zijn we het snelst groeiende ontstoppingsbedrijf van Nederland.

PROFESSIONEEL, DESKUNDIG EN ERVAREN

Afvoercheck staat voor kwaliteit. Daarom werken we uitsluitend met zorgvuldig gescreende vakmensen, de nieuwste technieken en professionele apparatuur. Onze deskundige monteurs verhelpen uw verstopping snel en vakkundig. De monteur komt ter plaatse in een volledig uitgeruste bus met professionele apparatuur en materialen, zodat we elk type verstopping voor u kunnen oplossen.

Vanzelfsprekend maken we alléén gebruik van milieuvriendelijke materialen.

FOCUS OP SERVICE EN KWALITEIT

Iedere woonsituatie is anders. Vanuit onze expertise denken we graag met u mee om te zorgen dat de afvoerleidingen in en om uw huis goed functioneren. Nu en in de toekomst. U kunt altijd op Afvoercheck rekenen. Service en kwaliteit zijn de speerpunten van ons bedrijf. Daarom werken we uitsluitend met deskundige monteurs, de nieuwste technieken en professionele apparatuur. Om onze focus op service en kwaliteit verder kracht bij te zetten is Afvoercheck ISO9001 gecertificeerd.

IN HEEL NEDERLAND

Onze vakbekwame medewerkers laten u nooit lang wachten. Wij werken namelijk in heel Nederland. Dus ook bij u in de buurt.

ONAFHANKELIJK SPECIALIST!

Als huiseigenaar bent u verantwoordelijk voor het gehele systeem van afvoerleidingen en rioleringen op uw eigen grondgebied. Afvoercheck kan u daarbij ontzorgen. Want niets is vervelender dan wanneer een gootsteen of, zelfs nog erger, uw toilet niet goed doorloopt. Uw riolering is aangesloten op het gemeente riool. Veel mensen denken dan ook dat als er iets niet goed is met het riool dat dit de verantwoordelijkheid is van de gemeente. Dit is echter niet het geval. Tot aan de aansluiting van de gemeente bent u zelf verantwoordelijk voor het riool. Afvoercheck kan daarbij u van dienst zijn. Afvoercheck werkt dus niet in opdracht van de gemeente maar werkt puur op je eigen perceel.

WIE GINGEN U VOOR?

Lees de ervaringen van duizenden andere klanten op de onafhankelijke beoordelingssite Opiness en Google Reviews.

Bekijk Afvoercheck B.V. op Opiness

AFVOERCHECK SERVICECONTRACT

Een verstopping komt altijd op een ongelukkig moment: een toilet dat overstroomt met Kerst, een verstopte gootsteen precies wanneer u ‘s-avonds visite verwacht, verstopte regenpijpen tijdens een enorme bui of een douche die blank staat als gevolg van een verstopte afvoer (net voordat u naar een afspraak moet, u zult het altijd zien).

Op vele plekken in en rond uw woning bevinden zich afvoeren, denk bijvoorbeeld aan de afvoer van uw wasmachine, vaatwasser, wastafel, douche, bad, gootsteen, maar bijvoorbeeld ook de afwatering via de regenpijpen of de putten in de tuin. Elke afvoer kan verstopt raken, met alle gevolgen van dien (stankoverlast, waterschade, etc). Dan is het bijzonder fijn te kunnen vertrouwen op de 24-uurs service van het snelst groeiende ontstoppingsbedrijf van Nederland.

Dankzij ons uitgebreide en betaalbare service contract bent u gegarandeerd van snelle en deskundige hulp. Onze monteurs staan altijd voor u paraat: 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ook op zon- en feestdagen kunt u bij ons terecht en verhelpen wij uw verstopping.

  • Inclusief voorrijkosten
  • Inclusief kleinmateriaal
  • Inclusief arbeidsloon

“Verschillende betalings
mogelijkheden voor elk huishouden.”

“Actief in heel Nederland, dus altijd in de buurt!”

Bekijk Afvoercheck B.V. op Opiness

UW VERSTOPTE AFVOER NÚ ONTSTOPPEN VOOR SLECHTS € 249,-

Voor een vast bedrag van € 249,- inclusief BTW zonder nacalculaties staat onze servicedienst 24/7 voor u klaar om uw verstopte afvoer vakkundig en snel te verhelpen. Oók op de avonden, weekenden en zelfs op zon- en feestdagen.
Omdat we beschikken over deskundige medewerkers en professionele apparatuur geven wij 6 maanden garantie op de ontstopping.

Lukt de ontstopping onverhoopt niet?
Geen zorgen, onze service is op basis van No Cure No Pay en de betaling geschiedt achteraf.

Tevens krijgt u gedurende de garantieperiode van 6 maanden 30% korting op arbeidsloon bij reparatie, renovatie of aanleg van het riool (inclusief vrijblijvende offerte).

  • Inclusief voorrijkosten
  • Inclusief kleinmateriaal
  • Inclusief arbeidsloon

Bekijk Afvoercheck B.V. op Opiness

VOORKOM ELLENDE MET EEN PERDIODIEKE CONTROLE ÉN PREVENTIEVE REINIGING VAN UW AFVOER

Eens in de twee jaar een controle en preventieve reiniging van uw afvoerleidingen voorkomt verstoppingen en onverwachte uitgaven. De afvoerleidingen in en om uw huis moeten regelmatig gecontroleerd worden. Dat voorkomt verstoppingen en onverwachte uitgaven. Maar nalopen en schoonmaken van afvoerleidingen en sifons is een klus die u liever niet zelf opknapt. Afvoercheck maakt het u gemakkelijk. Onze deskundige medewerkers controleren de afvoerleidingen elke twee jaar met behulp van professionele apparatuur. En eventuele tussentijdse verstoppingen verhelpen we kosteloos zonder voorrij- en arbeidskosten of kosten klein materiaal (zoals sifons en rubbertjes). Das een zorg minder!

  • Inclusief voorrijkosten
  • Inclusief kleinmateriaal
  • Inclusief arbeidsloon
  • Gemakkelijke betaling in termijnen en achteraf

“Want, voorkomen is beter dan genezen!”